Vervallen: Repair Café Oegstgeest eerste zaterdag van de maand

Vervallen: Repair Café Oegstgeest eerste zaterdag van de maand04 december 202110.00-13.00Dorpscentrum

Het Repair Café in Oegstgeest is komen te vervallen.

Het Repair Café Oegstgeest is weer actief voor iedereen die hulp wenst bij een klein klusje. Op zaterdag 2 oktober staat de deur van het Dorpscentrum open voor mensen die iets gerepareerd willen krijgen in plaats van het zomaar weg te gooien.

Deskundige vrijwilligers proberen ter plekke oplossingen te vinden voor kapotte dingen uit het huishouden die nog altijd de moeite waard zijn. In het bijzonder zijn ze goed in het herstellen van fietsen, speelgoed, hout en meubelen, textiel en kleding, elektra en huishoudelijke apparaten, computers en aanverwante apparatuur. Een vrijwillige bijdrage voor het Café wordt op prijs gesteld.

De ruim dertig vrijwilligers van het Repair Café Oegstgeest zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen, nadat ze ruim anderhalf jaar niemand konden helpen vanwege corona. "Het is zo heerlijk om mensen te laten zien hoe je duurzamer kunt leven, minder spullen hoeft weg te gooien en bijdraagt aan een beter klimaat. Het spaart ook de portemonnee. En het is leuk elkaar te ontmoeten in de gezelligheid van het Dorpscentrum", vertelt Lia van Schaijk, voorzitter van de organisatie. Meer op www.repaircafeoegstgeest.nl.

varia overzicht

17 februari 202212.00Haeswijk-flat

Iedere derde donderdag oma's soep maken: 071-7074200

Gezellig samen soep maken met geredde groentes.