» Volgende evenement: SeniorenComputerCafé di/vrij op afspraak (Doorlopend) https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/

SeniorenComputerCafé di/vrij op afspraak (Doorlopend) https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/

SeniorenComputerCafé di/vrij op afspraak (Doorlopend) https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/05 maart 202013.45-15.45Haeswijk-flat

SeniorenComputerCafé houdt spreekuur via aanmelding. Zie: https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/

Vanaf 2 oktober 2020 start het SCC weer met hulp bij computer-, tablet- of smartphonevragen! Dit kan alleen onder strikte voorwaarden vanwege het risico dat vrijwilligers en eventuele hulpvragers lopen in deze covid-periode. Zo is een protocol ontwikkeld volgens de richtlijnen van het RIVM waarmee zo veilig als het maar kan hulp wordt geboden aan ouderen van de Gemeente Oegstgeest. Wel van tevoren aanmelden via het telefoonnummer 06 321 49 646 of via de mail post@scc-oegstgeest.nl. Mocht dit nummer niet bemand zijn, dan wordt doorgeschakeld naar de telefooncentrale van Radius die naam en telefoonnummer doorstuurt naar het SCC die terugbelt.

Ingepland wordt op een dinsdag of vrijdag op een vastgestelde tijd, tussen 13.45 en 15.45 uur. Bezoekers moeten zelf een mondkapje meenemen en niet eerder dan tien minuten voor de afgesproken tijd in de grote zaal in de flat Haeswijk aanwezig zijn.

Deze zaal is zodanig ingericht dat er maximaal vier hulpvragers gelijktijdig binnen kunnen zijn. Er is gelegenheid om handen te desinfecteren en daarna een mondkapje omdoen. Vrijwilligers stellen enkele triagevragen. Bij binnenkomst moet een registratiekaart worden ingevuld om SCC in staat te stellen eventueel contactonderzoek uit te voeren mocht dat nodig zijn. Er is een speciale looproute naar een wachttafel. Vrijwilligers werken aan een tafel waar anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Vrijwilligers dragen een mondkapje en een gezichtskapje. Eigen meegebrachte apparaten worden eerst gedesinfecteerd. Na afloop wordt de ruimte via een speciale route verlaten om contact met mogelijke andere aanwezigen te voorkomen.

Kortom: SCC heeft gezocht naar een zo veilig mogelijke manier om (eindelijk) weer de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Kijk op https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/ voor mogelijke extra berichtgeving over de hervatting van de dienstverlening!

varia overzicht

05 maart 202013.45-15.45Haeswijk-flat

SeniorenComputerCafé di/vrij op afspraak (Doorlopend) https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/

SeniorenComputerCafé houdt spreekuur via aanmelding. Zie: https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/
21 juni 2021Oegstgeest

Collecte Maag Lever Darm Stichting 21 t/m 26 juni

Collecte voor landelijke collecte Maag Lever Darm Stichting.