Wolkers wandelingen

Wolkers wandelingen17 oktober 202014.00Oegstgeest

Wolkers wandelingen zijn speciaal in de herfstvakantie.

Dorpsmarketing Oegstgeest zet de maand oktober in het thema van Jan Wolkers. Op 26 oktober is Jan Wolkers geboren en hij overleed op 19 oktober. Bakkerij Hugo de Groot in de Kempenaerstraat verkoopt onder andere een 'Terug naar Oegstgeest/Wolkers-brood met onder andere Turks fruit erin: krenten, rozijnen en dadels.

Onno Blom heeft speciaal een podcast gemaakt voor Oegstgeest met een wandeling door het leven van Jan Wolkers. Het accent ligt op de periode dat hij in Oegstgeest opgroeide. Er komen vele wetenswaardigheden over Wolkers in deze unieke podcast naar voren. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder de Wolkers-wandeling onder begeleiding van de Oegstgeestenaar Jolanda Bisselink en de wandelclub Oegstgeest.

De Wolkers wandelingen zijn speciaal in de herfstvakantie op zaterdag 17 oktober en woensdag 21 oktober. Vertrek is vanuit het pop-up streekhuis op het landgoed Kasteel Oud–Poelgeest. Verzamelen om 14.00 uur met een kopje koffie of thee. Vooraf inschrijven is verplicht. De maximale groepsgrootte is acht personen. Inschrijven kan via: mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl. De kosten zijn €7,50,- per persoon, dat is inclusief een speciaal verrassingstasje. Cash betalen is gewenst. Vergeet niet om goed schoeisel aan te trekken! Wandeling duurt anderhalf uur.

sport & recreatie overzicht

29 oktober 202010.00-11.00De Voscuyl

Conditietraining ouderen Sporthal

Conditietraining ouderen in Sporthal De Cuyl.
30 oktober 202010.30Oegstgeest

wandelclub: Witte Huis

Wandelclub Oegstgeest maakt rondje Endegeest.